Taal:

Inkoper gezocht

  • Inkoper gezocht

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en tijdige beschikbaarheid van goederen (grondstoffen en componenten) en diensten, waarbij je de gevraagde kwaliteit en leverbetrouwbaarheid afspreekt tegen de zo scherp mogelijk onderhandelde tarieven. Je onderhandelt zelfstandig met leveranciers en treedt tijdig op bij afwijkingen en het niet nakomen van afspraken t.a.v. levertijd en kwaliteit. Je bent aanspreekpunt voor zowel leveranciers als de interne organisatie. Je assisteert de directeur bij het vastleggen van de meest optimale voorwaarden in raamcontracten met strategische leveranciers en zorgt dat je blijvend de ontwikkelingen op de leveranciersmarkt volgt.

Wat vragen we?
Je beschikt over een afgeronde relevante HBO – opleiding, bijvoorbeeld bedrijfskunde of werktuigbouw en enkele jaren ervaring in het inkoop vak, bij voorkeur opgedaan in een technische werkomgeving. Je bent thuis in ERP systemen (bij voorkeur Ridder iQ), hebt een stevige persoonlijkheid, een commerciële instelling en kunt daadkrachtig communiceren. Je bent een goede onderhandelaar, hebt gevoel voor verhoudingen en aantoonbare affiniteit met techniek. Je hebt een intrinsieke motivatie v.w.b. het bereiken van successen, bent proactief in handelen en je wilt je verder ontwikkelen binnen het inkoop vak. Je bent stressbestendig en hebt van nature een hands-on instelling. Vanwege het internationale karakter van ons bedrijf dien je zowel de Engelse als de Duitse taal goed te beheersen in woord en geschrift.

Wie zijn wij?
Holtrop & Jansma is al meer dan een halve eeuw de internationale specialist in duurzame industriële oplossingen op het gebied van droge stortgoederen, afzuig- en ontstoffingstechniek voor vrijgekomen rest –en afvalstoffen en gassen bij productieprocessen. Holtrop & Jansma verzorgd de proces engineering voor het ontwerp, de levering, installatie, inbedrijfstelling en onderhoud in een verscheidenheid van industrieën wereldwijd. De missie van Holtrop & Jansma is om internationaal toonaangevend in haar branche te zijn door optimaal duurzame waarde te creëren voor haar klanten, medewerkers en de maatschappij.

Wat bieden we?
Een afwisselende functie in een internationaal werkveld en je werkt samen met een enthousiaste groep van betrokken collega’s. Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling zijn volop aanwezig. Goede en marktconforme arbeidsvoorwaarden en een plezierige en professionele werkomgeving.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je korte motivatie inclusief curriculum vitae o.v.v. Inkoper naar:  lindemann@holtrop-jansma.com. Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Gerd Lindemann via telefoonnummer 0519-329100.

  • Inkoper gezocht
  • Inkoper gezocht