Taal:

Schuurtafel

Veilig en schoon werken, dat willen we toch altijd?

Tegenwoordig staan er steeds vaker complete productielijnen met elk hun eigen afzuiging. Maar stel u zelf de vraag, hoe vaak komt het wel niet voor dat een product nog net even een nabehandeling nodig heeft? Of dat er geen seriematige producten worden gemaakt? Een klant specifiek product bijvoorbeeld? 

Deze schuurtafel wordt bijvoorbeeld ook veel toegepast op veel praktijk gerichte scholen. Leerlingen hebben hun eigen werkplaats waar tevens al het gereedschap voor handen is.

Doordat de schuurtafels wordt uitgerust met een speciaal plenum (uitblaaskast bovenop), zal deze geluidsarmer zijn en wordt er een nog efficiëntere recirculatie gecreëerd waardoor het afzuigen van stof en materiaal nog optimaler verloopt. Bijkomend voordeel is dat hier tevens de werkplaats verlichting aan gemonteerd kan worden.

De schuurtafel kan verder worden uitgebreid met een zogenaamde Toolbox! Op deze geïntegreerde Toolbox sluit u uw handgereedschap aan waardoor deze wordt voorzien van stroom en/of lucht, maar ook nog direct wordt afgezogen. Om energie te besparen zal de Toolbox direct uitgaan, wanneer u stopt met de bewerking.

Waarschijnlijk wilt u uw gereedschap en verbruiksmiddelen direct ergens kwijt, het is dan ook mogelijk uw eigen schap te creeëren.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

Gerelateerde documenten

Download formulier

Vul onderstaande formulier in om toegang te krijgen tot de downloads

Organisatie 
Naam 
Email