Taal:

PilloPak te Eerbeek

PilloPak te Eerbeek is de specialist voor lichtgewicht golfpapier en verpakkingen uit golfpapier. Het bedrijf ontwikkelt sinds 1954 transport- en productverpakkingen voor klanten uit de meest uiteenlopende branches. De samenwerking met Holtrop & Jansma is relatief jong: 2 à 3 jaar.

PilloPak was destijds op zoek naar een bedrijf dat een stoffilterkast kon maken. Op advies van een ander bedrijf kwam men bij Holtrop & Jansma terecht. Marco Gieteling, plantmanager: “De installatie van Holtrop & Jansma zorgt ervoor dat alle papiersnippers worden afgezogen. Vervolgens wordt de lucht en het papier van elkaar gescheiden. De snippers worden ten slotte afgevoerd naar een balenpers, waar wij weer papierbalen van maken.”

Holtrop & Jansma verzorgt geen onderhoud, maar wel uitbreidingen aan de installatie. Gieteling is zeer tevreden over de service: “Het is duidelijk dat Holtrop & Jansma service hoog in het vaandel heeft staan: ze komen hun prijsafspraken en leveringsafspraken altijd na. En als er een probleem is of we willen een uitbreiding, dan worden we binnen een halve dag teruggebeld door de juiste persoon. Super!”

 

Pillopak