Taal:

Dekker Zevenhuizen B.V.

Dekker Zevenhuizen B.V. is de grootste producent en leverancier van (houten) keukenbladen en keukenaccessoires in Nederland. Sinds 1990 werkt het specialistische bedrijf met Holtrop & Jansma. Naar grote tevredenheid tot nu toe.

Gerard Braams, Manager Technische Dienst: “Holtrop & Jansma zorgt ervoor dat bij al onze houtmachines het stof en zaagsel wordt afgezogen. Om een indruk te geven van de omvang: maar liefst 300.000 kubieke meter lucht wordt per uur verplaatst. Tien enorme ventilatoren van Holtrop & Jansma zorgen ervoor dat die lucht naar buiten in een silo wordt afgevoerd.”

Holtrop & Jansma verzorgt tevens het (preventief) onderhoud van de installaties en ventilatoren. “Dat doen ze perfect”, zegt Braams. “Mechanisch gezien hebben we 0 storingen per jaar! En áls er een (elektronische) storing is, dan verhelpen ze die binnen een dag. Ze hebben een heel goed gevoel voor het in productie houden van hun klanten. Want zonder Holtrop & Jansma staan we stil. Wat mij betreft krijgen ze een dikke voldoende.”

 

Dekker Zevenhuizen