Taal:

ABS Autoherstel Hoppenbrouwers

ABS Autoherstel Hoppenbrouwers in Bergen op Zoom is één van de eerste gebruikers van de revolutionaire All-in-one spuitcabine. Het bedrijf, al sinds 1967 actief in de autoschade, werkt er naar grote tevredenheid mee.

Rob Hoppenbrouwers: “Aanleiding was een nieuwe werkwijze die we in januari doorvoerden: van functioneel naar procesmatig. Geen afdelingen, maar teams waarin verschillende specialisten samenwerken. Dat betekende o.a. dat we een extra spuitcabine nodig hadden. Bij de oriëntatie was de All-in-one spuitcabine meteen een interessante optie.”

Revolutionair

Uniek aan de All-in-one spuitcabine is dat kleine schades in één cabine kunnen worden hersteld. Hoppenbrouwers: “Het was vroeger ondenkbaar dat je schuren en spuiten in dezelfde ruimte deed. Mede dankzij de ingebouwde afzuiging van Holtrop & Jansma is dat mogelijk.”

Enorme tijdswinst

Eén van de belangrijkste voordelen van de All-in-one spuitcabine is tijdswinst. Hoppenbrouwers: “Geen transport en overdrachtstijd meer en een revolutionair korte droogtijd van laklagen dankzij IR- en UV-units. Ter illustratie: voorheen planden we voor een deuk in een autodeur 2 dagen in. In de All-in-one spuitcabine kan het binnen 2,5 uur! De klant heeft zijn auto dus dezelfde dag weer terug. Hierdoor kunnen we meer klanten sneller helpen.”

 

ABS Autoherstel