Taal:

ABS Autoherstel Boekhorst Groep

ABS Autoherstel Boekhorst Groep is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de All-in-one spuitcabine. De nieuwbouwvestiging in Arnhem Noord fungeerde daarbij als pilot. Inmiddels is de meest geavanceerde uitvoering daar operationeel. De vestigingen in Arnhem Zuid en Apeldoorn volgen op termijn ook.

Martijn Boekhorst is sinds 2000 werkzaam in het familiebedrijf (1944) en staat vanaf 2006 officieel als derde generatie aan het roer van de Boekhorst Groep. Dat hij vernieuwend is, blijkt wel uit zijn pioniersrol binnen het ontwikkelingsproces van de All-in-one spuitcabine. Over het eindresultaat is hij zeer tevreden: “Mede dankzij de rol en werkwijze van Holtrop & Jansma overtreft de All-in-one spuitcabine alle verwachtingen.”
 

Zeer efficiënt

Boekhorst benadrukt de efficiencyslag die wordt gemaakt met de All-in-one spuitcabine: “Denk alleen al aan de logistiek: een auto moet binnen het traditionele werkproces zeven keer verplaatst worden. Per keer kost ons dat zo’n 11 minuten. Met de All-in-one spuitcabine is het een kwestie van erin en eruit rijden. De werknemer kan bovendien efficiënt werken omdat alle gereedschappen en materialen direct bij de hand zijn. Daarnaast besparen we veel tijd met ongekend snelle droogtijden dankzij IR- en UV. Kortom, het is een concept dat écht werkt.”

 

ABS Autoherstel