Taal:
  • mask H&J te Dokkum
    H&J Dokkum

Over ons

MISSIE

De missie van Holtrop & Jansma is om internationaal toonaangevend in haar branche te zijn door optimaal duurzame waarde te creëren voor haar klanten, medewerkers en de maatschappij.

VISIE

Holtrop & Jansma

“We keep your production running”

Holtrop & Jansma is al meer dan een halve eeuw de internationale specialist in duurzame industriële oplossingen op het gebied van droge stortgoederen, afzuig- en ontstoffingstechniek voor vrijgekomen rest –en afvalstoffen en gassen bij productieprocessen. Holtrop & Jansma verzorgd de proces engineering voor het ontwerp, de levering, installatie, inbedrijfstelling en onderhoud in een verscheidenheid van industrieën wereldwijd.

Door onze jarenlange ervaring en modulair productieproces leveren en vermarkten wij de meest kwalitatieve, hoogwaardige en duurzame maatwerkoplossingen tegen de beste prijs in de markt. Met onze klantgerichte focus op duurzame kwaliteit zorgen wij voor de continuïteit van milieuvriendelijke productieprocessen in verschillende industrieën.

Holtrop & Jansma.

 

 

SKH

 

Wij zijn lid van de Stichting Keurmerk Hout (SKH)

SKH stelt zich ten doel de kwaliteitszorg in het bouwsegment en dié sectoren waar hout en houtproducten worden toegepast en het gebruik van hout uit duurzaam beheerde bossen te vergroten. SKH is met name actief in hout, houtproducten, houtconstructies en hout gerelateerde producten. De verbetering/vergroting probeert SKH te bereiken door o.a. het gebruik van certificatiesystemen die onder nationaal en internationaal toezicht staan.

Zie ook: www.skh.org

Download formulier

Vul onderstaande formulier in om toegang te krijgen tot de downloads

Organisatie 
Naam 
Email