Taal:
+31 (0)519 32 91 00

Service Monteur

Ben jij het liefst de hele dag op pad om met jouw kennis en expertise bedrijven uit de brand te helpen? Krijg jij energie van klantcontact? Dan zijn wij op zoek naar jou. Als Service Monteur in de regio Midden-Nederland kun jij onze opdrachtgever met een hoofdvestiging in de regio Dokkum komen versterken!

Wat ga je doen:
Als servicemonteur werk je in de buitendienst en ga je iedere dag met je servicebus naar onze klanten in jouw regio. Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoud en het oplossen van storingen aan luchtzuiverings- en filter installaties. Daarnaast heb je nauw contact met de klant, de planners van jouw regio en collega’s van Sales. We vinden het belangrijk dat je meedenkt met de klant en goed en duidelijk advies geeft. Kwaliteit gaat hierbij boven snelheid. Je werkt samen met een team van servicemonteurs in de regio. 

Ons aanbod:
- Tijdelijk dienstverband met uitzicht op werk voor een langere tijd of vast op contract bij goed bevallen van beide kanten.
- Fulltime baan (40 uur). 
- Marktconform salaris.
- Hoge mate van vrijheid in deze verantwoordelijke functie. Jouw dagindeling bepaal je grotendeels zelf.  
- Opleidingsmogelijkheden.

Wij vragen:
- MBO+ werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring.
- In het bezit van een technisch diploma, bij voorkeur richting mechatronica, werktuigbouw of elektrotechniek. Kennis van pneumatiek is gewenst. 
- In bezit van rijbewijs B(E), bij voorkeur in het bezit van certificaat VCA basis, hoogwerker, verreiker en heftruck/reachtruck of bereidheid deze te behalen.
- Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie als servicemonteur.
- Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling.
- Je bent communicatie vaardig.
- Je bent zelfstandig, flexibel en hebt een verantwoordelijke houding.
- Je stelt hoge eisen aan je werk en gaat voor kwaliteit.
- Woonachtig in de regio Midden-Nederland.


Ben jij al enthousiast? Bel 058 215 75 70 of e-mail naar d.geertsma@olympia.nl

Olympia