Taal:

POLYTEC GROUP neemt 11 schuurtafels in gebruik

  • Schuurtafels in gebruik bij POLYTEC GROUP
13 juni 2016

De POLYTEC GROUP is een toonaangevende ontwerper en fabrikant van hoogwaardige kunststof onderdelen met een focus op de automotive industrie, 25 vestigingen en  ongeveer 4.200 werknemers wereldwijd.
Het Oostenrijkse bedrijf is een aanbieder van het complete spuitgietproces , een specialist in vezelversterkte kunststoffen en producent van originele accessoires gemaakt van  kunststof en roestvrij staal.De belangrijkste criteria voor het succes van POLYTEC zijn innovatieve technologieën, hoge mate van automatisering, perfecte kwaliteit en absolute leverbetrouwbaarheid in combinatie met concurrerende prijzen. Vanwege deze factoren stelt POLYTEC GROUP hoge eisen aan hun toeleveranciers. Voor de aanschaf van totaal 11 stuks schuurtafels kwam men, na een lange selectieprocedure bij Holtrop & Jansma terecht.

Inmiddels hebben wij voor de vestigingen te Rastatt (D) en Aksaray (TR) totaal 11 schuurtafels met speciale Tool-boxen (voor de afzuiging van het handgereedschap) mogen leveren. Ook hier zijn de units op locatie door ons geplaatst en in bedrijf gesteld.

Deze schuurtafels zijn zeer degelijk, maar belangrijker nog, deze voldoen aan de huidige CE-norm en Arbo Wetgeving.

(Klik hier voor de volledige productinformatie)

POLYTEC GROUP

 

« Terug naar nieuwsoverzicht