Taal:

Nieuwe afzuiginstallatie bij De Groot Interieur Realisatie

  • Nieuwe afzuiginstallatie bij De Groot Interieurrealisatie
3 mei 2016

Holtrop & Jansma B.V. mag ook de nieuwe afzuiging bij De Groot Interieur Realisatie te Leek verzorgen.

De Groot Interieurrealisatie is een jong en dynamisch interieurbouwbedrijf. Het bedrijf is opgestart op 21 maart 2011 en richt zich op het produceren en monteren van interieur onderdelen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Hierbij moet u denken aan  kasten, keukens, balies  tot totaalinrichtingen voor scholen, kantoren, tandartsen, ziekenhuizen etc.

Wat voor de Groot Interieur Realisatie belangrijk is, is dat zij voor hun opdrachtgevers betrouwbaar zijn. Dit betekent dat offertes netjes op tijd worden ingeleverd en op de afgesproken datum wordt gemonteerd. Eventueel service bieden en klachten zo snel als mogelijk oplossen. De leveranciers van de Groot Interieurrealisatie worden daarom ook op betrouwbaarheid geselecteerd. Vandaar dat onder andere is gekozen voor een afzuigunit model MSO van Holtrop & Jansma. Vanwege toenemende werkzaamheden is onlangs een nieuwe CNC- frais aangeschaft.

Doordat de bestaande open afzuigunit wettelijk niet aan de eis, wat betreft stofdoorlaat, voldeed en omdat de Groot Interieur Realisatie een grotere capaciteit wenste is gekozen voor een compleet nieuw afzuig- en filtersysteem. Daarbij, los van mogelijk brandgevaar, dragen open units ook niet bij aan goede stofbeheersing en gewenste housekeeping binnen een hedendaagse organisatie.

De nieuwe afzuigunit is compleet geleverd met een autonoom blussysteem, een radio- grafische bediening en een brandterugslagklep op de retourluchtopening.

Wij denken dat de Groot Interrieurrealisatie nog heel veel plezier zal beleven aan deze nieuwe onderdrukinstallatie.

 

 De Groot Interieur Realisatie

« Terug naar nieuwsoverzicht